La Guàrdia Civil, la participació de restaurants de la Conca al Joc de Cartes de TV3, la pisicina coberta del Càmping Montblanc Park o les encausades per la vaga del 8 de novembre, han sigut alguns dels temes que més visites han rebut al web de l’EFMR.cat.  Les galeries d’imatges de l’emissora són també un dels principals reclams pel usuaris.

La Guàrdia Civil atura a l’alcalde de Montblanc i altres polítics a la frontera Espanyola

La Guàrdia Civil va aturar el 24 de juliol en un control de trànsit al Coll d’Ares a l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu,  junt amb la resta d’alcaldes i alcaldesses de l’Associació de Municipis per la Independència quan van travessar la frontera entre Espanya i França per assistir a una reunió.

La Masia Sagués, millor restaurant amb brasa de les muntanyes de Prades al “Joc de Cartes” de TV3

El restaurant Masia Sagués de Vimbodí i Poblet va gunayar l’edició del programa Joc de Cartes d’estiu de TV3 dedicat la cuina amb brasa a les muntanyes de Prades. La Masia Sagués de Vimbodí i Poblet va competir pel reconeixement amb Els Ceps de Vilanova de Prades i El Grèvol de Capafonts.

Els pirates d’Entre amics i parents guanyen el 36è Carnaval de l’Espluga

La comparsa Entre amics i parents, per segon any consecutiu, es va imposar als premis de la desfilada de disfresses que es van celebrar al pavelló del Casal de l’Espluga. D’aquesta manera, els pirates i els vaixells es van endur el primer premi de 800 euros, després d’haver obtingut 87 punts.

Un repte esportiu farà realitat el nou conte infantil de Noe Gaya

Un repte esportiu recaptarà fons per fer realitat el nou projecte de Noe Gaya. L’espluguina vol publicar un conte infantil i Raul Arenas, un atleta de Tàrrega, correrà 190 quilòmetres amb prop de 4.000 m de desnivell per aconseguir els diners necessaris.

Neix un nou grup de suport a la Lactància materna a la Conca de Barberà

L’espai s’ha inaugurat aquest dilluns (Foto: Gerard Bosch)

La Conca de Barberà disposa d’un nou grup de suport a la lactància materna des del març, el primer col·lectiu mare a mare de la comarca. El projecte Lleteta Spluc va obrir les seves portes a l’Espluga de Francolí amb l’objectiu de ser un punt de trobada per a les mares que donen el pit als seus fills i que vulguin resoldre dubtes o compartir experiències.

Dues persones de la Conca, encausades per la vaga del 8 de novembre

Un total de 39 persones de 16 municipis del Camp de Tarragona estan investigades per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit arran de la vaga del 8 de novembre. Entre les persones encausades hi ha l’espluguina Laia Torres i el montblanquí Ramon Mandri.

Doctor Prats encapçala el cartell de la Festa Major de l’Espluga

Erika Soriano i Fèlix Torre presentant el cartell de la Festa Major 2018 (Foto: Gerard Bosch)

Doctor Prats repetirà a l’Espluga de Francolí com un dels principals reclams de la Festa Major que se celebrarà al municipi del 25 al 30 de juliol.

La Conca podrà utilitzar la pisicina coberta del càmping de Montblanc a partir d’aquest setembre

Piscina amb la coberta retràctil (Imatge: Pep Morató)

La Conca de Barberà havia de tenir piscina climatitzada durant tot l’any des d’aquest setembre. L’anunci d’acord entre el càmping i l’Ajuntament de Montblanc és una de les notícies més llegides del 2018. Tot i això, setmanes després el projecte es va descartar davant les dificultats de fer viable les instal·lacions com a piscina climatitzada.

Els professionals del CAP de l’Espluga, molestos amb la nova plaça de Sant Isidre

Foto: cedida

La recent remodelació de la plaça de Sant Isidre de l’Espluga ha topat amb les queixes dels professionals del consultori mèdic ubicat a tocar d’aquest espai. Els treballadors de l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc han adreçat les seves reclamacions a l’acalde de l’Espluga per mitjà d’una carta on, en grans trets, demanen una major accessibilitat per a les ambulàncies i places d’aparcament.

EL PROGRAMA MÉS ESCOLTAT A LA CARTA:

Persones que eduquen: La Zona Escolar Rural (ZER) Poblet – del diumenge 21 d’octubre del 2018 (escolta’l)