La comparsa Entre amics i parents, per segon any consecutiu, s’ha imposat als premis de la desfilada de disfresses que s’ha celebrat aquest dissabte al pavelló del Casal de l’Espluga. D’aquesta manera, els pirates i els vaixells s’han endut el primer premi de 800 euros, després d’haver obtingut 87 punts.

El segon premi de 600 euros l’ha aconseguit la recreació del conte d’El Petit Príncep, la comparsa Asteroide E-155 amb 60 punts. Els llits dels Jo que sé enguany descansen han rebut el tercer premi de 500 euros en sumar 48 punts.

Les darreres comparses en obtindre premi a la desfilada de disfresses han estat Ja ho sap tothom amb 47 punts i el quart premi de 400 euros, la comparsa Els de la Flor al cul amb un cinquè premi de 300 euros després d’aconseguir 40 punts i, finalment, el sisè premi de 200 euros per  la Classe dels Cargols que ha sumat 38 punts.

La resta dels premis de la Rua de les Mil Disfresses s’entregaran el dimarts coincidint amb l’enterrament de la sardina. Aquest 2018 el carnaval espluguí ha sumat més de 650 participants i un total de 27 comparses.