El nou CAP es construirà a la zona de la Batedora. El Departament de Salut veu més viable aquesta opció que la d’ampliar les actuals instal·lacions amb un edifici annex al pàrquing del Caprabo.

Així ho va anunciar l’alcalde, Oriol Pallissó, en acabar la sessió plenària d’aquest dimecres. Assegura que “Salut veu viable l’opció d’ampliar les actuals instal·lacions, però no és el més desitjable”. Pallissó admet que hi havia sobre la taula totes les opcions, i la d’ampliar l’actual CAP “era per poder córrer més i tenir les noves instal·lacions el més aviat possible”.

Construir el nou CAP a la zona de la Batedora era una de les opcions inicials, que no s’havia descartat mai del tot, segons el govern municipal. En aquesta zona hi ha un terreny de 4.000 metres quadrats on es podrà fer un edifici de 2.000 metres quadrats, amb possibilitats de poder-lo ampliar si és necessari. Ara es començaran els tràmits per registrar els terrenys, que són de propietat municipal, però no estan al registre.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, explica el canvi

Pallissó va respondre així, en acabar el ple, als precs i preguntes del regidor de Montblanc Progressa, Josep Andreu, ja que durant el plenari no li va contestar, posant així en pràctica la nova estratègia de no entrar en confrontació. De fet, aquesta qüestió, la de com afrontar el torn de precs i preguntes, va tornar a enfrontar Pallissó i Andreu.

ÀUDIO: El regidor de Montblanc Progressa, Pep Andreu, recrimina el nou canvi d’opció

A banda d’aquest tema, el d’aquest dimecres va ser un ple de tràmit, on es va aprovar inicialment el reglament que regularà la figura d’alcalde o alcaldessa de les pedanies de Montblanc. El govern i el PSC hi van votar a favor, mentre que Montblanc Progressa es va abstenir.