[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Kl1Ro-2wnJc]

L’Espluga ha celebrat aquest dissabte una de les edicions del Motoany més participatives per tancar el 2018 amb la mirada posada al maig de l’any entrant, quan el Motoparc Francolí serà la seu del campionat d’Espanya d’Enduro. La prova d’aquest cap de setmana ha servit de prèvia i el circuit de la Conca s’ha quedat petit en superar el centenar de participants,

Tot i tractar-se d’una activitat amistosa, al Motoparc es va respirar durant el matí de dissabte l’ambient de campionat d’Enduro i també de boira i humitat que va complicar la visibilitat dels pilots. Tot i això, les instal·lacions de l’Espluga i el Motoclub Francolí es van posar a prova de cara al 2019, mentre que els participants també van comprovar les dificultats tècniques del circuït durant les més de dues hores de resistència.

Els guanyadors del Motoany 2018 per equips van ser Ramon Quer i Carles Quer amb un total de 21 voltes, van ser més ràpids que les parelles Nadal-Arenas i Casqueiro-Riera que van completar el podi amb el mateix nombre de voltes.

Pel que fa a la participació individual, la primera posició va ser per David Parcerisas amb 20 voltes, seguit de Àlex Guerra amb 19 i Jorge Baena amb 17.

Des del Motoclub Francolí calculen que al llarg del matí de dissabte van rebre prop de 800 persones i consideren que la prova va celebrar-se amb èxit, sense complicacions destacades, fet que els permet comprovar les possibilitats del Motoparc de cara al campionat d’Espanya del 19 de maig.