[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9JQ_wvVyP3s?rel=0&showinfo=0]

Doctor Prats repetirà a l’Espluga de Francolí com un dels principals reclams de la Festa Major que se celebrarà al municipi del 25 al 30 de juliol.

L’oferta musical d’aquest 2018 s’ha donat a conèixer aquest dilluns en la presentació del cartell, enguany obra de Fèlix Torre que ha guanyat la tercera edició del concurs de disseny. Una creació en què personatges en 3D propis d’una pel·lícula de dibuixos animats comparteixen escena amb diversos monuments de l’Espluga, tot plegat en un ambient festiu.

La nit de dissabte presentarà 5 propostes musicals

Aquest 2018, el tret de sortida de la Festa Major serà dimecres 25 de juliol, després que l’any passat el pregó se celebrés el dimarts.. Com és habitual, el gruix principal de concerts se celebraran durant les nits de divendres i dissabte. Pel que fa a la Nit Jove de divendres, a la plaça Montserrat Canals s’hi podrà escoltar la música del grup de versions Mitja Nit i acabarà amb discomòbil. Mentre que a la plaça de l’Església la música la posaran el Duet Rubens i l’orquestra The Big Jamboree. 

Pel que fa a la nit de dissabte, el ball de la gent gran a la plaça Montserrat Canals serà amb l’orquestra La Selvatana, i aquesta vegada tres formacions musicals compartiran escenari a la plaça de l’Església. El primer a actuar-hi serà el grup guanyador del “Reconeixement Jordi Francolí” del festival Riubombori que serà el taloner de Doctor Prats, una de les formacions més destacades de l’escena musical catalana que aquesta vegada torna a l’Espluga per presentar l’àlbum “Venim de Lluny”. La festa seguirà amb l’orquestra de versions La Nit del Tropic i el DJ Mama-Pinya. Un any més la xaranga pels carrers de la vila tancarà la nit.

ÀUDIO: La regidora de festes destaca les apostes de la Festa Major

Es multiplica la participació del concurs de cartells

La regidora de festes, Erika Soriano, ha deixat entreveure que la Festa Major d’aquest 2018 plantejarà diverses novetats, per bé que els actes més consolidats seguiran al programa. Pel que fa al concurs de cartells, Soriano ha valorat que aquesta vegada ha estat un èxit, després de dues edicions amb escassa participació, aquesta vegada el jurat ha hagut de decidir entre 16 dissenys, això havent incrementat la dotació del premi i obrint el certamen també als menors d’edat.

ÀUDIO: Erika Soriano valora el concurs de cartells de la Festa Major

Fèlix Torre s’ha endut el premi de 300 euros, mentre que Josep Morató i Marc López han quedat en segona i tercera posició, respectivament. Enguany que els menors d’edat també hi han pogut participar, el jurat ha volgut fer una menció especial a la creació d’Omaima Dobi.

ÀUDIO: Fèlix Torre parla del seu cartell