(Foto de portada: Instant final del programa Joc de Cartes d’estiu de TV3)

El restaurant Masia Sagués de Vimbodí i Poblet ha guanyat aquest dimecres l’edició del programa Joc de Cartes d’estiu de TV3 dedicat la cuina amb brasa a les muntanyes de Prades. La Masia Sagués de Vimbodí i Poblet ha competit pel reconeixement amb Els Ceps de Vilanova de Prades i El Grèvol de Capafonts.

D’aquesta manera, el programa presentat per Marc Ribas confrontava aquest dimecres tres restaurants de les muntanyes de Prades que tenen, entre les seves especialitats, la cuina de brasa. A més a més, tots tres restaurants presentaven una cosa en comú, els vincles familiars entre els restauradors. De fet, la taula va comptar amb les tres parelles de restauradors: la Priscil·la i el Manolo del restaurant El Grèvol de Capafonts, la Pili i la Lili del restaurant Els Ceps de Vilanova de Prades i l’Angelina i l’Arlín de la Masia Sagués de Vimbodí.

Marc Ribas dona la volta als marcadors

El restaurant de Vimbodí i Poblet es va endur el premi gràcies a les votacions del presentador. Les valoracions de Marc Ribas van capgirar els resultats deixant a la Masia Sagués en la primera posició amb una nota de 6,8. Mentre que El  Grèvol va sumar un 6,5 i Els Ceps un 6,0.

Les portes del Palau de l’Abat del Monestir de Poblet van ser l’escenari final del programa, amb el monestir de fons, on Marc Ribas va desvetllar el veredicte final i, per tant, que Masia Sagués s’enduia el distintiu de millor restaurant amb cuina de brasa de les muntanyes de Prades i un premi de 3.000 euros. 

Aquí podeu veure el capítol sencer dedicat el millor restaurant de brasa de les Muntanyes de Prades.