Intervenen: Montse Bosch, Filo Farré, l’equip directiu de la ZER Poblet amb Anna Capdevila, Isabel Guasch, Núria Arbós i les alumnes delegades Alhana Abenza (Blancafort), Berta Ibarz (Vimbodí) i Eva Llurba (Vilaverd). Control tècnic: Gerard
Bosch.

Descarrega’l

Volem conèixer una mica millor la ZER Poblet que comprèn tres escoles de la nostra comarca: l’Escola Blancafort de Blancafort, l’Escola del Montgoi de Vilaverd i l’Escola Mare de Déu dels Torrents de Vimbodí i Poblet per saber com funcionen, com s’organitzen, quins avantatges pot tenir una zona escolar rural com la seva, quines són les principals activitats i també quins projectes tenen engegats. Comptem amb les representants de l’alumnat que ens expliquen, de primera mà, els reptes d’aquest curs i les activitats i els projectes que més els agraden.