Llarga i extensa programació especial de l’Espluga Audiovisual amb motiu de la marató radiofònica a l’Espluga FM Ràdio. Es tracta d’una iniciativa per celebrar una temporada d’aniversari, la número 40 de l’EFMR, i per donar pas a les festes de Nadal i tancar la programació del 2023.

L’esforç dels voluntaris de l’emissora es concentra, sobretot, el dissabte 23 de desembre amb molts continguts especials, tot i que la programació va iniciar-se divendres amb dos programes fora dels estudis i es donaria per acabada diumenge amb altres continguts musicals com a cirereta del pastís. Són més de 12 hores de ràdio que impliquen directament a més de 150 persones que participen d’aquests programes.

Tot aquest ventall de programes és només una mostra dels continguts que ofereix l’Espluga Audiovisual de forma regular en aquesta 40a temporada de l’Espluga FM Ràdio, ja que la graella està formada per més d’una vintena d’espais radiofònics i audiovisuals. La marató radiofònica celebrada aquest cap de setmana l’impulsa l’Espluga Audiovisual amb el suport de la Diputació de Tarragona, que ha atorgat una subvenció a l’entitat per l’organització d’aquesta activitat, i també hi col·labora l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

RECUPERA TOTS ELS PROGRAMES

Especial La carta de vins – «Tast Sub35» al Celler Rendé Masdéu

L’Encuentro des del local d’Auvënguen

Música de sempre i per sempre amb Josep M. López

Recital de Nadal amb les escoles Martí Poch i Vedruna de l’Espluga

Entre vins i fogons amb Esther Català i Lluís Alcalde

Records dels 40: La llista d’èxits

La Reserva: conversa amb Miquel Moya sobre els 40 de l’EFMR

Passeig Musical: Veïns de la plaça de l’Església

El Migdia: Prèvia dels Pastorets de l’Espluga de Francolí

Capacitats: Especial marató radiofònica

Ara i sempre amb Pep Torres i Miquel Vilà

Let’s Bop: Especial Nadal

Les Viatgeres del temps amb Lucía Gajete, Ivet Vendrell i Martina Sancho

GALERIA D’IMATGES