Prop de 120 corredors i 80 caminadors van participar aquest diumenge a la Cursa de la Llufa organitzada pel Club Atlètic Espluguí, que enguany ha recaptat uns 900 euros en benefici de la iniciativa Travesses Solidàries.

La cita esportiva va comptar amb dues modalitats de 5 quilòmetres que es podien fer corrent o bé caminant. Un any més, la línia de sortida es va ubicar a la plaça de Sant Isidre. Des d’allà, els participants van recórrer diversos camins de l’entorn del municipi fins al Parc del Garber. A més, una dotzena d’infants van participar en la versió petita de la Llufa.

Els primers classificats es van endur un pollastre ecològic i els segons i tercers van ser premiats amb una ampolla de vi. La llufa més original també va tenir un reconeixement especial amb l’entrega d’una cuixa de xai de Cal Mariquiño.