Aquest cap de setmana l’Espluga de Francolí s’omplirà de mandales per celebrar una nova edició de l’EVART (Espais Vius d’Art). En realitat ja ho està fent aquests dies amb els preparatius de cara al cap de setmana. La plaça de l’Església s’està mudant per l’ocasió amb tot de mandales que cauen de la pròpia Església i els arbres recoberts amb cortines antigues i mandales penjats de les seves branques.

Durant tot el cap de setmana també es podran visitar exposicions temàtiques en quatre locals buits: Una exposició de roba de casa antiga al passeig Canyelles número 15; una exposició de ganxet al carrer Abadia 4; una exposició de punta de coixí a la plaça de l’Església 16 i una exposició de punta de creu i patchwork al carrer Lluís Carulla 45.

Primeres activitats per escalfar motors

Aquest dimarts ja van arrancar les primeres activitats temàtiques amb tallers de ganxets als centres escolars del municipi, una taula rodona al Museu Terra amb els alumnes de català de la Germandat de la Santíssima Trinitat i un curs de dos dies al mateix Museu per cosir i brodar de forma artística amb Mònica Galera on estan participant treballadores de l’antiga fàbrica de camises de l’Espluga que expliquen la seva història.