El proper 19 de maig es farà a Montblanc la ruta literària ‘El Montblanc de Palau Ferré’. Es tracta d’una passejada per escenaris immortalitzats pel pintor montblanquí Maties Palau Ferré que anirà a càrrec de l’escriptor Màrius Serra, autor de la novel·la ‘La dona més pintada’, i de Francesc Marco-Palau, comissari de l’Any Palau Ferré.

Aquest és un acte organitzat per Òmnium Conca de Barberà. Les places són limitades i cal inscriure’s a través de ja.cat/RutaMontblancPalauFerre al preu de 6 € per a socis d’Òmnium i de 8 € per als no socis. 

Presentació de llibre a Rocafort de Queralt

Òmnium Conca de Barberà també organitza abans, aquest 11 de maig, al local cultural de Rocafort de Queralt la presentació del llibre ‘Les quatre de Barcelona’ amb la presència de la seva autora, Montse Coll i Piera. La presentació anirà a càrrec de les integrants del club de lectura que ha impulsat l’associació Dones Rocafortines i que s’ha estrenat amb aquest llibre. Òmnium hi ha col·laborat dinamitzant les sessions que s’han dut a terme des de l’abril.