El dijous 28 d’abril va finalitzar a Cambrils el XVIIè Campionat Individual de Catalunya per edats després de 4 dies de competició i aquesta edició va comptar amb la participació en tres categories per part del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí i la victòria en categoria femenina d’una de les jugadores.

Maria Ibarz a sub20, d’un total de 19 jugadors, ha aconseguit 4,5 punts, va començar perdent la 1a i única partida perduda, la resta s’han comptat amb empats i una victòria, fet que li ha permès classificar-se com a 1a jugadora femenina de la seva categoria.

Lola Fernández a sub10 amb un total de 112 jugadors ha fet 5 punts, en el seu primer any i debut de la categoria, la Lola va començar molt bé el campionat situant-se en les primeres posicions amb 2 punts de 2 partides, van venir 2 empats en les següents rondes, seguit de la primera derrota i una altra victòria. Les dues següents partides no va tenir gaire sort, i en millors posicions, no va poder guanyar, fet que la va fer baixar de les posicions capdavanteres, va guanyar l’última partida acabant en la 36a posició de la classificació final. 

Arnau Trullols a la categoria sub12, amb la participació de 119 jugadors,  ha fet 6 punts, el campionat no va començar gaire bé després van venir 2 victòries i 2 taules, portava 3 punts de 5,  la següent partida es va complicar i va passar de tenir-la guanyada a perdre-la, però finalment una gran remuntada a les 3 últimes partides, totes elles sumades com a victòria, han fet que s’hagi situat en 20è lloc de la classificació final.