Aquest cap de setmana es va celebrar una jornada de presentació per donar a conèixer l’Associació de Propietaris Forestals de la Vall del Corb (APF Vall del Corb). La jornada va comptar amb l’assistència d’una seixantena de persones provinents des de diferents pobles de la vall i des dels territoris veïns. Hi van assistir propietaris de la zona i persones amb activitat forastera orientada cap a la gestió forestal.

L’Associació neix amb la intenció de revertir l’estat dels boscos de la Vall i evitar possibles incendis a causa del descuit d’alguns propietaris forestals, una proposta que apareix gràcies al projecte Territori de Vincles, impulsat per l’Associació per al Desenvolupament Integral de la Vall del Corb i amb la col·laboració del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

La presentació va comptar amb la participació d’un enginyer forestal que va posar èmfasis en la importància d’una orientació conjunta del territori en matèria forestal elaborant plans tècnics específics. És per això que el primer pas de la nova Associació és fer una crida per aglutinar socis i treballar de forma conjunta.