Durant les darreres setmanes de juny s’ha finalitzat la temporada 22-23 de les activitats d’atletisme infantil i trail running juvenil que ha organitzat el Club Atlètic Espluguí (CAE) amb el lideratge d’entrenadors de l’empresa Fem Salut de Marc Morató.

Dotze nens i nenes de 6 a 12 anys han entrenat l’agilitat, la resistència i la psicomotricitat, a través de les tècniques d’atletisme i també a través de jocs cooperatius. El Marc López ha estat el responsable de portar el grup i d’entrenar els infants participants. 

Aquest curs també ha continuat l’activitat de Trail running que va iniciar la temporada passada consolidant així, una escola de trail running per a joves de 13 a 16 anys. Aquesta activitat vol donar continuïtat a l’atletisme infantil. Setze participants han entrenat setmanalment corrent per camins i senders de muntanya gràcies a les instruccions de l’entrenador Iker Redondo.

Com a activitat final de temporada els i les joves han estat protagonistes d’un petit film on apareixen corrent per la muntanya i entrenant. Aquest vídeo servirà de promoció per la propera temporada.

Els alumnes han protagonitzat un videoclip per acomiadar la temporada (Imatge: Cedida)