El festival Riubombori ha hagut d’adaptar les seves actuacions a les mesures sanitàries vigents, eliminant un dels concerts a causa de la mesura sanitària que prohibeix allargar els actes culturals més tard de l’una de la matinada. D’aquesta manera el cartell del Riubombori 2021 perd l’actuació del punxadiscos Etzsche, que espera poder recuperar en pròximes edicions.

Aquesta actuació havia de ser l’última de la nit, sobrepassant l’una de la matinada, ja que des de l’organització comptaven amb una millora de les restriccions sanitàries que finalment no s’ha dut a terme. Des de La Cultura Jordi Francolí recorden que altres sectors poden gaudir de més hores d’obertura i que la cultura és segura i necessària.

https://twitter.com/laculturaljf/status/1409201658048008194

Penjat el cartell de ‘Sold Out’

Tot i que l’esdeveniment és gratuït era necessari fer reserva d’entrada per adaptar-se a la situació sanitària. Durant aquest cap de setmana el festival va penjar el cartell de ‘sold out’ esgotant totes les entrades disponibles. El festival se celebrarà el 3 de juliol als espais exteriors del Museu de la Vida Rural de l’Espluga i amb les actuacions de La Nena Samsó, El Pèsol Feréstec, Joan Colomo i el punxadiscos SanVinilo.