La Conca 5.1 organitza la sisena Nit 5.1 al Castell templer de Barberà de la Conca i ho fa amb dues grans novetats: la tornada dels maridatges i gastronomia i l’ampliació de dues nits de l’edició d’enguany per celebrar els 10 anys de l’Associació La Conca 5.1.

Actualment ja es coneix tot el cartell d’actuacions i estan a la venda les entrades i abonaments pels dos dies. La Nit 5.1 2021 començarà el dia 23 a les 7 de la tarda amb els concerts de Maria Jacobs, Ariox, Feliu Ventura, Magalí Sare i Ponent Roots. També comptarà amb els monòlegs de Charlie Pee, Modgi i Joel Díaz. L’endemà continuaran els actes, a la mateixa hora, amb els concerts de Ven’nus, Maria Jaume, Anna Andreu, Ferran Palau i Dj Poppy. A més, es podrà veure en exclusiva una sessió de l’espectacle de monòlegs Oye Polo, amb Ana Polo i Oye Sherman.

L’altra novetat d’aquest any és que torna la gastronomia i la degustació de vi, un acte que s’havia vist reduït molt notòriament durant el 2020 per les restriccions de la pandèmia. Divendres hi seran presents el Celler Carles Andreu, Celler Sanromà, Cooperativa de Barberà de la Conca, Gerida Viticultors, Pla de la Masó, Tarannà Poètic i Vinos en voz baja. També es podrà degustar cervesa artesana de la mà de Cerveses Boixets.

Dissabte el maridatge anirà de la mà dels cellers Bàrbara Forés, Carlania, Comalats, Mas Foraster, Succés Vinícola, Vid Bertus i Vinos en voz baja. La cervesa artesana la posarà la cervesera Les clandestines. Durant les dues jornades la gastronomia la proporcionarà  Xivarri, 10 mil 400 i la Cooperativa L’Aresta.

Cartell de La Nit 5.1 2021 (Imatge: Cedida)