El festival Riubombori de la Cultural Jordi Francolí ha penjat el cartell de ‘sold out’, ho ha fet una setmana abans de la celebració del festival. Enguany El Riubombori se celebra el pròxim dissabte 3 de juliol els espais exteriors del Museu de la Vida Rural de l’Espluga i acull les actuacions musicals de La Nena Samsó, El Pèsol Feréstec, Joan Colomo i els punxadiscos Etzsche i SanVinilo.

Sense perdre la seva essència activista i d’apropament cultural, unes 200 persones podran gaudir de llançaments discogràfics del país, però també d’una acurada selecció de breus peces audiovisuals que es projectaran entre actuacions. El Riubombori és d’entrada gratuïta, com és habitual, però enguany s’ha inclòs la possibilitat de fer una donació per tal d’assegurar la continuïtat del festival, una donació que també es podrà realitzar el mateix dia del Festival.

https://twitter.com/laculturaljf/status/1408355317914689539