La Denominació d’Origen Conca de Barberà torna el 6 de maig a la capital catalana amb una nova edició del ‘CONCArim Barcelona’.

Es podran tastar més de 100 referències d’una quinzena de cellers de la DO Conca de Barberà: Cara Nord Celler, Castell d’Or, Celler Carles Andreu, Celler Pla de la Masó, Celler Rendé Masdéu, Celler Vidbertus, Celler Vilalta Pere, Clos Montblanc, Domenio Wines, Gábor Celler, Gerida Viticultors, Josep Foraster, Mas de la Pansa, Vins de Pedra, Vins i Caves Portell i Vins Petxina, que participen amb l’objectiu de presentar l’oferta vitivinícola de la comarca, caracteritzada fonamentalment per la varietat Trepat, segell distintiu d’aquesta DO.

Un cop inaugurat el showroom tindrà lloc un tast destinat a periodistes i prescriptors. El tast arrencarà a 02/4 de 6 de la tarda i els assistents podran gaudir d’un tast guiat on es podrà degustar diverses referències de Trepat de la DO Conca de Barberà elaborades en diferents recipients. Entre aquestes referències s’hi troben noves anyades i vins que permeten conèixer en profunditat l’evolució del trepat com a varietat i el producte que s’empara sota la DO Conca de Barberà.