L’espluguina, Maria Montserrat Guasch, serà la cap de llista per Tarragona del Front Nacional de Catalunya (FNC) com a candidata independent a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya que s’han ajornat fins al 30 de maig.

Segons ha explicat ella mateixa a Twitter, Guasch creu que el Front Nacional de Catalunya “és la darrera esperança per aconseguir la independència i preservar la nostra identitat”. Maria Montserrat Guasch, mestra de l’escola Vedruna de l’Espluga, ha agraït tot el suport rebut dels companys del FNC del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Penedès la seva confiança.

El Front Nacional de Catalunya que liderarà Albert Pont, és un partit polític ultra independentista. Aquest partit promet en el seu programa que totes les seves actuacions estaran enfocades a declarar i defensar la independència de Catalunya i reforçant la llengua catalana perquè torni a ser la llengua franca de Catalunya.

És la primera vegada que Guasch està dins d’un partit polític i també la primera vegada que es presenta per les eleccions. A la llista per Tarragona també l’acompanya el seu fill Oriol Garcia Guasch que va com a número 8.

10 COMENTARIS

 1. Sí senyora! La independencia de Catalunya, i la puresa catalana son punts prioritaris. VISCA CATALUNYA LLIURE D’ESPANYOLS

  • als que no som purs, que ens posaran a un camp de concentració, o als forns crematoris??
   Quins són els criteris de puresa? 8 cognoms catalans?

    • Doncs Guasch, és un cognom espanyol. En català és Guasc jajaja

     Quins pallassos els del FNC, Front Nazi de Cataluña

   • A veure tu d’on has tret això de que el FNC vol una Catalunya només amb gent que tingui cognoms catalans? Jo mateix i molta altre gent al FNC no som originàriament de Catalunya i som del FNC simplement perquè volem defensar la nostra identitat, ja que ens estimem Catalunya i ens sentim Catalans (tot i no tenir cap cognom català) . El FNC és simplement un partit nacionalista català on tothom que s’estimi Catalunya és benvingut.
    Tot el que has estat dient és completament fals. No entenc com pots arribar a ser tant ignorant. Ets conscient del que van fer els nazis?
    S’et hauria de caurà la cara de vergonya per anar fent aquest tipus d’acusacions.

    • Les acusacions que jo us faig us les fan la majoria d’europeus. Assabentat bé de que el FNC, és un partit germà dels feixistes de la Lega Norte italiana, o el Front Nationale francés, els neonzis hongaresos i alemanys. Aixi mateix com l’ultradreta flamenca de la Volksunie.
     Les politiques del FNC, són anti-inmigratories i racistes. I arranglerades amb les de VOX amb tots els aspectes economics.
     Sou la versió catalana de VOX

 2. No sèria millor anar tots junts amb un o dos partits,. La cantitat de vots que es perdran amb tants partits independentistes, sóm molts que no entenen aqueixes estratègies. Ens les podrien explicar. Pera veure quin sentit té. Gràcies. Salut

Comments are closed.