Les formacions polítiques finalitzen aquestes setmanes les seves llistes electorals tot i la incertesa davant un possible ajornament de les eleccions. En aquest cas, el PDeCAT ha afirmat, que dos alcaldes de la Conca de Barberà se sumen a la seva llista. Es tracta de l’alcaldessa de Pontils, Sara Janer, i l’alcalde de Barberà de la Conca, Marc Rovira que formaran part de la llista encapçalada per Marc Arza a la demarcació de Tarragona.

Sara Janer és alcaldessa de Pontils, amb vint-i-nou anys, des del 2015 i forma part del Consell Comarcal de la Conca de Barberà on va ser titulat de la Conselleria de Paisatge i actualment és conseller de l’Àrea d’assistència tècnica. En el cas de Marc Rovira, és alcalde de Barberà de la Conca des de juliol 2012, però havia estat tinent d’alcalde i regidor de Joventut i Festes. També va ser conseller comarcal de Telecomunicacions i Infraestructures.

Els candidats de la comarca han fet aportacions, de cara al programa electoral del Partit Demòcrata, que inclouen les necessitats bàsiques existents a la Conca de Barberà, com per exemple la millora de l’eix Montblanc-Santa Coloma de Queralt, l’abastament d’aigua potable en alguns municipis, o la millora de les telecomunicacions. A més també han remarcat la necessitat de reforçar la presència de Mossos d’Esquadra i han posat en relleu la problemàtica del despoblament del territori.