La remodelació de la plaça de Sant Isidre de l’Espluga que es va dur a terme el 2018 va topar amb les queixes dels professionals del consultori mèdic ubicat a tocar d’aquest espai en què demanaven una major accessibilitat per a les ambulàncies.

Aquesta setmana l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha resolt la manca d’accés als serveis sanitaris d’emergència a la plaça de Sant Isidre habilitant un espai per on les ambulàncies i altres vehicles d’emergència poden accedir a la porta del Consultori Mèdic Municipal.

Tot plegat s’han tret les jardineres que no deixaven el pas dels vehicles i s’ha col·locat la senyalització vertical en què prohibeix l’entrada de vehicles excepte els sanitaris.

Els treballadors de l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc van adreçar les seves reclamacions l’any passat a l’alcalde de l’Espluga per mitjà d’una carta on, en grans trets, demanen una major accessibilitat per a les ambulàncies i places d’aparcament.

Plaça de Sant Isidre (Imatge: Ajuntament de l’Espluga)