Aquest dissabte comença el Faistiu 2018, una setmana d’activitats per als joves de l’Espluga, que enguany arrancarà amb la festa jove amb nou escenari i canvi de dates. En total, la Setmana de la Joventut presenta una trentena d’iniciatives de tot tipus.

D’entre la programació, la regidora de Joventut, Èrika Soriano, i diverses representants de l’Auvënguen recomanen el simulacre d’un accident de trànsit, que se celebrarà el dijous a dos quarts de 9 del vespre a la plaça Montserrat Canals, perquè esperen que sigui una de les activitats més multitudinàries i amb un públic més divers.

D’altra banda, també són novetats el joc de l’assassí, batejat com a «Pastanaga espluguina»; el concurs d’apilar caixes, el taller del castells o bé el concurs de Clash Royale, un dels jocs d’èxit entre el jovent.

ENTREVISTA:
Parlem amb la regidora de Joventut de l’Espluga, Erika Soriano; amb la vicepresidenta d’Auvënguen, Maria Roig, i Aina Palau i Laia Pons, dues vocals de l’associació.

Consulta tota la programació