Treballar per territori i per solucionar problemàtiques d’àmbit municipal. Aquest és el missatge que ha volgut transmetre Esquerra Republicana a l’acte celebrat aquest dilluns a l’Espluga de Francolí. 

L’arribada d’aigua al municipi de la mà d’un govern d’Esquerra i la solució d’altres problemàtiques similars a la comarca han centrat bona part del debat. Durant la trobada hi van ser presents l’alcalde de Santa Coloma de Queralt del 2019 al 2023, Ramon Mullerat, i l’alcaldessa de Sarral del 2021 al 2023, Victòria Cañís, per explicar els projectes impulsats en els seus municipis per solucionar els problemes relacionats amb la sequera.

ÀUDIO: La candidata d’ERC per Tarragona al Parlament, Raquel Sans, parla de l’aigua i les polítiques municipals

Tot i que les solucions proposades per la sequera han estat el punt principal, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va enviar un dard enverinat al PSOE per un inici de campanya marcat per la incertesa sobre la continuïtat de Pedro Sánchez i la gestió d’aquest del procés.

ÀUDIO: El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, critica al PSOE per la gestió de Pedro Sánchez de les eleccions i el procés

Una trobada que va comptar amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, la candidata per Tarragona, Raquel Sans, el candidat per la Conca de Barberà, Oriol Pallissó, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i els alcaldes i exalcaldes del territori, Josep Maria Vidal, Victòria Cañís i Ramon Mullerat.