La Casa Capell de Barcelona va acollir aquest dilluns una nova edició del Concarim celebrat per la DO Conca de Barberà on uns 200 professionals del món del vi van poder tastar un centenar de referències de 16 cellers de la comarca.

ÀUDIO: El president de la DO Conca de Barberà, Ricard Sebastià, valora la jornada

Els cellers van posar en valor la varietat del trepat. Concretament hi van participar: Cara Nord Celler, Castell d’Or, Celler Carles Andreu, Celler Pla de la Masó, Celler Rendé Masdéu, Celler Vidbertus, Celler Vilalta Pere, Clos Montblanc, Domenio Wines, Gábor Celler, Gerida Viticultors, Josep Foraster, Mas de la Pansa, Vins de Pedra, Vins i Caves Portell i Vins Petxina.

Durant la jornada també es va fer un tast professionalitzat per donar a conèixer els vins de la DO Conca de Barberà que es creen en diferents recipients amb el guiatge del sommelier Arnau Marco.

Les pluges milloren les previsions de la vinya

Les pluges de les últimes setmanes han ajudat a millorar les previsions per enguany. Tot i que no s’espera una collita 100% normalitzada sí que es preveu que el raïm pugui millorar el seu volum i la quantitat sigui superior als últims anys. Pel que fa a les gelades de les darreres setmanes han afectat algunes vinyes però de forma aïllada, sense grans incidències al territori.