L’actualitat de cada jornada compartirà espai amb el patrimoni cultural, monumental, gastronòmic i social de la Conca de Barberà. Escoltar les veus de la comarca i posar en valor els col·lectius i associacions que dinamitzen el territori, amb aquest objectiu neix el nou programa matinal de l’EFMR.

“La Conca al Dia”, el nou magazín diari, s’emetrà, a partir  d’aquest dimarts, de dilluns a divendres d’11 a 12 del matí. Es tracta d’un programa coproduït amb La Xarxa de Comunicació Local que permetrà renovar l’actual Informatiu Diari per ampliar els continguts i incloure noves propostes. El programa estarà presentat pel periodista espluguí i coordinador de l’Espluga FM Ràdio, Gerard Bosch, i comptarà amb diverses col·laboracions externes.

El primer bloc del programa es dedicarà al repàs de l’actualitat de la jornada, mentre que la segona part servirà per tractar els temes a fons amb entrevistes, reportatges i espais temàtics.

Els protagonistes de la primera setmana

“La Conca al Dia” comença aquest dimarts amb una tertúlia de luxe sobre el procés català, sis mesos després del referèndum de l’1 d’octubre. La periodista alemanya, Krystyna Schreiber, que ha seguit molt de prop l’actualitat catalana compartirà conversa amb l’espluguí Òscar Palau, periodista del Punt Avui, i Òscar Callau, periodista de Catalunya Ràdio amb arrels espluguines.

Dimecres l’espai de l’entrevista descobrirà el comunicador montblanquí Carles Esteller, apassionat de l’esoterisme i la ràdio. “La Conca al Dia” analitzarà dijous l’ocupació turística a la Conca de Barberà aquesta Setmana Santa.

La primera setmana d’emissió acabarà divendres amb l’entrevista als comissaris d’El Vi fa Sang, Salvador Balcells i Margarida Aritzeta, i al regidor de cultura de l’Espluga, Jordi Torre, sobre la quarta edició del festival de novel·la criminal que se celebra a l’Espluga del 6 al 8 d’abril.

3 COMENTARIS

 1. Fantàstic començament del magazin ! una tertúlia molt interessant i ben conduïda. Endavant i molta sort amb el nou format.

 2. M’encanta que quan porten tertulians a L’Espluga, només hi hagi gent de caràcter independentista! Es una bona mesura tenint en compte que qui no es inpedendentista no és català.

  • Benvolgut Jaume,

   La conversa d’aquest dimarts estava pensada per compartir uns minuts amb la periodista Krystyna Schreiber, de referència internacional ja que és una de les poques corresponsals a Barcelona de la premsa d’Alemanya. Vam aprofitar l’ocasió, per parlar-ne alhora amb el periodista de Catalunya Ràdio, Òscar Callau, ja que com escoltaràs a l’entrevista compartia estada a l’Espluga amb la Krystyna Schreiber, i també amb el periodista espluguí, Òscar Palau, del diari Punt Avui.

   Com a seguidor habitual de l’EFMR, sabrà que existeix la Tertúlia del Diumenge com a espai creat específicament per al debat ciutadà i podrà comprovar com el que afirma no és cert, ja que els convidats i convidades són d’orígens, pensaments i ideologies molt diferents. De fet, aprofitem per dir-li, com fem molt habitualment, que vostè també pot participar-hi. Aquí s’hi pot inscriure: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfteiohqbuBaS_olzyed3Np22b6EIjaySzIrBw5fsP8PPefIw/viewform?usp=sf_link

   Estem agraïts pel seu seguiment i interacció amb l’EFMR!
   Salut,

   Gerard Bosch

Comments are closed.