El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ja ha obert el termini per presentar treballs al premi “Aires de la Conca” que impulsa amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal.

El premi és biennal i s’hi poden presentar els treballs de recerca en qualsevol disciplina o àmbit, però centrats en la Conca de Barberà o en els seus municipis. El treball guanyador serà publicat per part del Consell Comarcal l’any 2019.

La convocatòria pública acabarà el dia 30 de juny i cal que compleixin les bases dels premis. El lliurament del reconeixement se celebrarà el darrer trimestre de l’any en una data i escenari encara per confirmar.

El guanyador de l’anterior edició, corresponent al 2016, va ser l’espluguí Josep M. Vallès pel seu treball sobre la Conca de Barberà en temps de la Mancomunitat de Catalunya que va ser publicat l’any passat.