L’Espluga FM Ràdio ha estrenat aquest dimecres el programa La Clau del Pop, presentat per Izan Puente i Jofre Majoral, col·laboradors de l’Espluga Audiovisual.

El nou espai s’emetrà els dimecres de 5 a 6 de la tarda en directe i els divendres a la mateixa hora en reemissió i vol convertir-se en una proposta per atraure nous públics i descobrir les novetats musicals del Pop internacional. Bruno Mars, Camila Cabello, James Arthur, Ed Sheeran, Adriana Grande o Dua Lipa, són alguns dels artistes que s’han pogut escoltar durant la primera edició.

El programa també incorporarà diversos espais, com per exemple “Música d’arreu del món” que destaca dues cançons del moment en un altre país. En un altre moment, també descobreix la trajectòria musical de joves talents que estan causant furor a través de les xarxes socials.

Una de les apostes de La Clau del Pop és la publicació setmanal de les cançons seleccionades a Spotify mitjançant una playlist pública.

ESCOLTA EL PRIMER PROGRAMA A LA CARTA