L’Ajuntament de l’Espluga ha programat una nova edició del taller de salut emocional i autostima que començarà aquest 20 de febrer.

El curs es titula “Apren a estimar-te” i la regidoria de Benestar Social l’ha impulsat després de les bones valoracions del taller que es va celebrar durant l’octubre i el novembre del 2017. Aquesta vegada no serà gratuït, ja que no comptarà amb la subvenció de l’Institut Català de la Dona. La proposta tindrà una durada de 20 hores i el preu és de 56 euros, per bé que el consistori en finança una part. De fet, aquesta mesura la van proposar les dones que van participar en el darrer curs per evitar que el taller desaparegui.

El curs proposarà accions per millorar la salut emocional i el benestar personal, donarà eines per a la gestió de les emocions i per prevenir problemes d’ansietat i d’estrès emocional.

Les inscripcions per al curs es poden fer fins aquest dimecres 14 de febrer a l’Ajuntament de l’Espluga i hi haurà d’haver un mínim de 15 participants per tal d’assegurar-ne la viabilitat econòmica. Les sessions se celebraran els dimarts de 6 a 8 de la tarda a l’antic Institut Joan Amigó del 20 de febrer fins al 24 d’abril.