Les xifres d’atur a la Conca de Barberà continuen a bon ritme amb sis persones menys a l’atur. L’any ja va començar amb xifres molt estables que s’han mantingut durant tot el primer trimestre del 2024. Actualment, hi ha 731 persones sense feina a la comarca. En comparació a ara fa un any la diferència és molt petita, amb 4 aturats més aquest 2024.

Per municipis destaca Montblanc amb 6 aturats menys, seguit de l‘Espluga de Francolí amb 4 i Santa Coloma de Queralt amb 3. A l’altra banda de la moneda es troba Vimbodí i Poblet amb 7 persones més sense feina que ara fa un mes.

Bones xifres al Camp de Tarragona

La lleugera reducció de l’atur registrada el mes de febrer ha tingut continuïtat durant el març i l’atur ha baixat prop d’un 1,5%. Això suposen 600 persones més amb feina a la demarcació de Tarragona. Son dades que més que dupliquen la mitjana catalana i queden també per sobre de la reducció mitjana a escala estatal.

Els registres també són bons pel que fa a la comparativa amb l’any passat i l’atur cau prop d’un 2% a la demarcació de Tarragona. Uns registres interanuals que encaixen amb la mitjana catalana però allunyats de l’estatal.