L’actual directiu i coordinador del Club Hoquei Casal l’Espluga ha fet pública la seva renúncia després de 20 anys al càrrec. Ho ha dit en un comunicat on informa jugadors, familiars i aficionats la seva decisió motivada per un desgast del càrrec i per motius personals.

Fa uns dies es va comunicar a la Junta del Casal la renúncia i es va acordar que de manera urgent es buscarà a un coordinador per confeccionar els equips i la coordinació esportiva per la propera temporada. També s’ha acordat de renovar una junta del club totalment nova i amb una persona que encapçali aquest nou projecte. Tot i això, Jordi Creus continuarà al capdavant del Club fins a final de temporada.

Cal recordar que a part de 20 anys com a directiu i coordinador del club, Jordi Creus ha estat més de 50 anys vinculat a l’entitat, sent durant 30 anys entrenador de diversos equips.

1 COMENTARI

  1. Ningu reconeix el veritable esforç per dur.a terme totes les tanques que aixi comporta. Ningu dels que se presentó crec que sacrifiqui hores de compartir amb la seva familia como ho ha fet el Jordi.
    Ningu equipo guanya partidas sense esforç i entrenament variat, jugar solament no es etic ni deportiu.
    A veure quant durarán els nous
    Ningu fara la feina amb el cor que posava el Jordi .
    JORDI POR SIEMPRE!!! NINGUNO TE LLEGARA NO A LA SUEL DE LOS ZAPATOS!!!

Los comentarios están cerrados.