Els actes pel 8 de març es repliquen al llarg de la Conca de Barberà amb un cap de setmana replet d’activitats. L’Associació Feminista de Blancafort no podia ser una excepció i un any més han organitzat activitats pel 9 i 10 de març.

Concretament, els actes començaran dissabte amb la presentació del llibre ‘Sexe fora de norma. Sexe i humor’ de l’editorial Raig Verd. Òmnium Conca de Barberà organitza aquesta trobada amb la guanyadora del Premi de Literatura Eròtica Feminista d’enguany, Pat Ubach, i una de les finalistes, Aida Sunyol. Les dues escriptores conversaran amb representants de l’Associació Feminista Blancafort sobre el llibre, que es posarà a la venda aquest mateix mes de maç.

Diumenge s’agruparan la majoria d’activitats destacant una intervenció artística a càrrec d’Eulàlia Porta que servirà per tapar el mural que es va crear fa 4 anys a la plaça del Sindicat de Blancafort. L’acte estarà acompanyat d’un vermut electrònic amb DJ Xavi Poky, una parada de llibres en col·laboració amb La Baldufa i la lectura del manifest del dia de la dona.

Entrevista amb la presidenta de l’Associació Feminista de Blancafort

Núria Baltà, presidenta de l’Associació Feminista de Blancafort, ens detalla els actes programats pel 8 i ens fa balanç dels 4 anys que porta l’associació en actiu.