La Germandat de la Santíssima Trinitat continua treballant en les obres de la cova de l’ermita, que es van iniciar ara fa un any i que s’inauguraran pel 26 de maig, coincidint amb la celebració de la Santíssima Trinitat. Fins al moment s’ha retirat les arrels que col·lapsaven les parets de l’estructura i s’ha pavimentat i adequat la part alta de la cova. Inclús s’ha construït un banc al costat del monument, tot gràcies al voluntariat.

Durant aquest temps també s’han dut a terme altres projectes per arranjar l’espai com una construcció d’una nova rampa de formigó per facilitar l’accés a l’espai, la reparació d’algunes finestres en mal estat, la construcció d’un accés inclusiu a l’interior del temple o la retirada d’arrels del dipòsit d’aigua de la Font de Sant Josep, entre d’altres.

ÀUDIO: El president de la Germandat de la Santíssima Trinitat, Xavier Morgades, explica que s’han completat molts projectes en els darrers anys

A més, durant les darreres setmanes s’han reactivat els treballs d’obra de vila amb voluntaris per completar els treballs anuals de desbordament i neteja de l’espai abans de començar la temporada d’obertura, que està programada a partir de l’1 d’abril, Dilluns de Pasqua, amb obertura tots els diumenges fins al 26 de maig, moment en què també es començarà a obrir els dissabtes.