Les mobilitzacions que aquest dimarts afectaven les principals vies de Catalunya demà es traslladaran a Barcelona per continuar amb les protestes. A Montblanc, l’AP-2 s’alliberarà aquest vespre i és mantenir el tall de 24 hores a la N-240. A primera hora de demà s’iniciarà la marxa direcció Barcelona.  La previsió és que els que es quedin a la carretera hi estiguin fins a les set del matí i després marxin cap a la capital catalana.

Altres punts clau com els talls a l’A-2 a Ponent o els talls a les C-16, C-55 i C-58 també se n’aniran dissolent per anar de forma conjunta a Barcelona durant aquesta nit i primera hora de demà dimecres.

La previsió d’aquesta columna és que entrin a Barcelona per l’avinguda Diagonal, on els pagesos deixaran els tractors i aniran a la seu de la Comissió Europea, a la delegació del govern espanyol i finalment a la seu del Govern per reunir-se amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès. Els representants dels pagesos li donaran un manifest amb les seves reivindicacions i les signatures que han recollit. Esperen poder parlar amb el màxim representant polític català de les demandes que tenen.