Arriba una nova edició del cine-fòrum ‘Vins i Boira’ organitzat anualment per l’Associació Vall del Corb. El proper 3 de febrer es projectarà la pel·lícula ‘La contra etiqueta, el que es veu i el que es beu‘, una de les seleccionades al MOST Festival Internacional de Cinema del Vi, organitzat pel VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. 

Gràcies a la col·laboració de l’Associació Viu Guimerà i dels cellers de la Vall del Corb, el Casal Municipal de Guimerà serà la seu d’aquesta 6ª edició i comptarà amb la presència de la directora de la pel·lícula Clara Isamat i del director del festival, Xavier Fornos. L’acte constarà de la presentació del llargmetratge i, després de la seva projecció, d’un posterior col·loqui i un tast de vins i productes de la zona. L’entrada a l’esdeveniment serà mitjançant el sistema de taquilla inversa. 

Aquesta activitat es duu a terme gràcies a un conveni amb el VINSEUM que permet gaudir d’una sessió anual del Most en ruta, cicle de projeccions que el MOST programa fora dels dies de festival (cada mes de novembre, al Penedès i al Priorat), també en una de les poblacions que formen part de la Vall del Corb.