Centenars de persones van celebrar l’entrada al 2024 assistint a la festa de Cap d’Any al pavelló del Casal de l’Espluga de Francolí. Enguany, organitzada pel col·lectiu No Callarem, va comptar amb 5 discjòqueis de diversos estils que van atreure públic local i d’altres poblacions de l’entorn.

El DJ de Rac105 Jordi Veliz, conegut per la seva etapa a Flaix FM, va ser el cap de cartell de la primera nit de l’any al municipi. A la cabina, envoltada de pantalles amb audiovisuals, el van acompanyar els espluguins DJ Moya i Mad Go, a més de Xavi GG i Skandal. Més enllà dels noms, l’edició d’enguany ha destacat pel canvi d’organització que s’ha fet visible, per exemple, a l’escenari amb la imatge corporativa del No Callarem. Els joves, que organitzen diverses cites musicals durant l’any, valoren positivament la rebuda de la festa, tant per part dels espluguins com d’altres persones de la comarca.

Hores abans, l’Espluga va rebre la visita del personatge més buscat el darrer dia de l’any. La Dona dels Nassos va passejar pels carrers de la vila al voltant de les 12 del migdia. L’activitat va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Grallers, Gegants i Nans.