La zona de l’ermita de la Santíssima Trinitat es troba actualment en tràmits amb la Generalitat per convertir-se en zona d’acampada. L’espai podrà acollir entre 20 i 30 persones i inclourà lavabos, dutxes, barbacoes, punt d’aigua i refugi en cas de pluja, serveis que es troben a l’interior de l’ermita.

La Parròquia, com a propietària; la Germandat de la Santíssima Trinitat, com a gestora del servei d’acollida al visitant; i l’Agrupament Escolta l’Estornell de l’Espluga han impulsat aquest projecte, que s’integrarà dins la plataforma ‘Campaments i més’. Tot i això, la zona es preveu que estigui oberta a tot tipus d’entitats d’Educació en el lleure.

Amb aquest acord la Germandat i la Parròquia esperen impulsar el coneixement i ús de l’ermita entre el jovent i acordar una participació en els projectes d’obra de vila per part de l’Agrupament Escolta l’Estornell i els visitants, amb accions vinculades als campaments que s’hi celebrin.

ÀUDIO: El president de la Germandat de la Santíssima Trinitat, Xavier Morgades, parla de l’acord 

Actualment, s’estan duent a terme els tràmits necessaris per poder obrir l’ermita a aquest públic i encara ha de superar els informes pertinents.