Aquest diumenge, a la una del migdia, s’estrenarà el primer capítol del nou programa «Sense pressa». Serà un espai presentat per Ermínia Martí i que recorrerà l’obra i vida de Jordi Francolí, ara que es compleixen 15 anys de la seva mort. En total, la sèrie oferirà 8 entregues i en cada una s’abordarà una etapa o faceta del Jordi Francesch Deutú.

El programa tindrà dos ingredients destacats. Per un costat, la música del cantautor espluguí. Servirà, de fet, de fil conductor de l’espai i no només per amenitzar-lo perquè també pararem especial atenció a les seves lletres. L’altra pota del programa, i no menys important, serà la conversa amb familiars, amics i companys de vida del Jordi. Ells ens ajudaran a explicar qui era, com vivia i, potser una mica, com pensava. En definitiva, buscarem la petjada que va deixar al seu entorn i també al seu poble, l’Espluga de Francolí.

Es podrà escoltar els diumenges a les 13 h i també en reemissió a les 19 h. Tots els capítols, a més a més, estaran disponibles a EFMR.cat i a Spotify. L’emissió dels 8 programes ens conduirà fins a la celebració del Riubombori, el festival organitzat per la Cultural Jordi Francolí i que aquest 2024 serà especial en el marc dels homenatges «15 anys sense el Jordi».