Un projecte sobre energies renovables i cooperativisme creat per alumnes del Cicle Formatiu Superior d’Energies Renovables de la Conca ha estat guardonat pels Premis als millors treballs d’instituts del Camp de Tarragona sobre cooperativisme organitzats per l’Ateneu CoopCamp. Es tracta del projecte ‘Montverd – L’Energia del Poble’ creat per Aitor Yeste, Adrià Ferrer, Xavier Saura i Ivan Domingo.

L’altre premiat del certamen ha estat l’alumne de l’escola Vedruna Sagrat Cor de Tarragona, Daniel López, amb el premi al millor treball de recerca sobre cooperativisme per l’alumnat de Batxillerat, amb el treball ‘Les cooperatives agrícoles de l’Alt Camp’.

El jurat va decidir declarar deserta la categoria de premi al millor treball grupal de secundària sobre cooperativisme per l’alumnat de 4t d’ESO per falta d’adequació a les bases de la convocatòria. 

Alhora que s’ha fet entrega dels guardonats d’aquest curs, l’Ateneu CoopCamp ha fet públiques les bases de la 5a edició del certamen que es poden consultar aquí.