Els alumnes de l’Escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí han visitat aquest dimecres al matí el dipòsit de la Cometa. Allà, han estat rebuts per l’alcalde de l’Espluga, Josep Maria Vidal, i la regidora d’Educació, Anna Garcia, que han explicat als infants els problemes de sequera que arrossega el municipi des de fa més d’un any. Mentre hi eren, per exemple, han arribat dos camions que cada dia aporten aigua al poble. 

Aquesta activitat s’ha produït en el marc de la Setmana de la Natura de l’escola de primària, que porta per títol «L’aigua no cau del cel». Com que no plou com seria necessari, els més petits han entès d’on prové l’aigua que reben a casa, el que costa i tots els detalls de com afecta la sequera.

CONSELLS PER LA SEQUERA

Aquest cap de setmana, l’Informatiu Conca de Barberà de l’EFMR emetrà un reportatge especial de l’activitat (A les 13 h i a les 19 h)

En definitiva, la visita als dipòsits ha permès als infants entendre com funciona el servei públic i perquè prenguin consciència al voltant de l’estalvi d’aigua. L’alumnat, això sí, ha demostrat que ja coneix diversos consells per no malgastar aquest recurs tan preuat. Sigui com sigui, els infants hauran de guardar bé els aprenentatges per afrontar la sequera, l’actual i les que molt probablement vindran.

1 COMENTARI

Los comentarios están cerrados.