Els músics Sara Hernández, Raül Poblet i Joan Martín-Royo, tots tres veïns de l’Espluga de Francolí, participaran en el concert d’homenatge del 50è aniversari de la mort de Pau Casals al Palau de la Música del pròxim 22 d’octubre, a dos quarts de 6 de la tarda.

Serà en l’estrena de la versió orquestral reduïda de l’Oratori d’El Pessebre de Pau Casals. Qui dirigirà l’actuació és Antoni Ros Marbà. A l’escenari barceloní hi pujaran la formació tarragonina Franz Shubert Filharmonia i la Coral Càrmina, de Barcelona.

ÀUDIO: Raül Poblet, un dels músics del concert, destaca la importància del concert

En aquesta ocasió, la Conca de Barberà hi serà representada per partida triple. La directora de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga, la clarinetista Sara Hernández, tocarà amb la Franz Schubert Filharmonia. Mentrestant, el tenor Raül Poblet hi serà entre les veus de la Coral Càrmina i, finalment, Joan Martín-Royo interpretarà la part del baríton solista.

ÀUDIO: Raül Poblet valora la coincidència dels tres espluguins

Aquest concert d’homenatge està organitzat conjuntament per la Fundació Pau Casals i la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.