Durant els 4 dissabtes del mes de novembre de 2023 tindrà lloc a Baseactiva un curs sobre tècniques de màrqueting i comercialització adreçat a persones emprenedores i empreses del sector agroalimentari. 

El curs està plantejat perquè les persones que hi assisteixin puguin tenir una visió integral per treballar la comunicació de micro, petites i mitjanes empreses de la Conca de Barberà i també de persones emprenedores que han iniciat un projecte empresarial en el sector agroalimentari.

Els continguts del curs es basen en la creació d’una estratègia efectiva de comunicació i màrqueting; la marca i la seva aplicació; la presència digital optimitzada, web i xarxes socials; eines per tenir una estratègia global de comunicació i com mesurar que l’estratègia comunicativa funciona.

L’horari de realització de les sessions formatives és de 9h del matí a 2h del migdia els dissabtes 4, 11, 18 i 25 de novembre. La formació és gratuïta, però cal inscripció prèvia mitjançant formulari (https://forms.gle/bGkdkdoBRGXGdVFH8) disponible a la web de Concactiva, enviant un correu a amarch@concadebarbera.cat o contactant amb Concactiva.