Aquest dilluns l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí ha donat el tret de sortida a les classes regular que arriben amb més d’un centenar d’alumnes, com és habitual, i algunes novetats.

El curs arranca amb el Ballet Fit com a novetat, una disciplina penada per adults on es treballa el cos i la postura amb moviments de dansa clàssica, però sense l’impacte del ball, és a dir, de forma estàtica i controlada. Aquesta és una modalitat molt de moda i que ha tingut una bona acollida.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga, Jèssica Estadella, parla de la bona acollida d’aquesta modalitat

Les classes han començat aquest dilluns (Imatge: Cedida)

L’altra novetat són els monogràfics de flamenc, classes que es faran un cop al mes, els dissabtes, amb una duració superior a l’habitual on es tractaran temes concrets del món del flamenc amb petits apunts teòrics i una extensa classe pràctica. La bona acollida d’aquesta novetat fa plantejar afegir nous monogràfics de cara al futur.

ÀUDIO: Jèssica Estadella espera poder ampliar el nombre de monogràfics en el futur

La resta de classes s’han iniciat amb normalitat i un parell de setmanes abans de l’inici de curs els alumnes que ho desitjaven ja es van presentar a les proves d’accés per participar en els concursos de dansa previstos per enguany. Al mes de febrer es presentarà al Teatre del Casal les coreografies dissenyades per enguany després de l’èxit del club en el Dance World Cup aquesta última edició.