El Casal d’Avis de Vimbodí i Poblet va organitzar, el passat dissabte, l’acte de lliurament dels premis de l’11è Concurs de Relats Breus i Poesia al Cinema Foment de Vimbodí i Poblet. En l’edició d’aquest any es va comptar amb una setantena d’obres participants. Malgrat això, la modalitat poesia en la categoria infantil i la categoria joves va quedar deserta.

El premi relat breu en la categoria jove va ser per Asier Romero i Jordan, de Rubí. El premi poesia en la categoria adults per Albert Garcia i Elena, de Barcelona. I, finalment, el premi relat breu en categoria adults per Jesús Serrano i Pons, d’Amposta. Tot i no entregar cap premi en categoria infantil i jove sí que es van premiar dues obres ex equo de Núria Rodríguez i Vernet, de Vimbodí i Poblet; i Marina Griñó i Anglès, del Pla de Santa Maria.

L’acte, conduït per Rosa Albes, va tancar amb un recital de poesies pròpies a càrrec de Vicenç Ambrós i la rapsoda Carmina Ral. També es va comptar amb les autoritats municipals i 6 membres del jurat.

Els membres del jurat han estat Vicenç Ambrós i Besa, Alba Medina i Allué, Daniel Huerta i Goya, Aureli Trujillo i Cabezas, Paula Roig i Muñóz, Pilar Carrión i Escribano i el regidor de cultura Youssef Bouchadour i Ouargaga (Imatge: Cedida)