L’Espluga FM Ràdio serà l’altaveu del pòdcast «Generació [RE]» del Museu de la Vida Rural a partir d’aquest cap de setmana. L’espai, presentat per la periodista Txell Bonet, es podrà escoltar els pròxims dissabtes i diumenges a dos quarts d’una del migdia, just abans de l’Informatiu Conca de Barberà, que es manté durant tot l’estiu.

La sèrie, que ja s’ha publicat a través de Spotify, està formada per 8 capítols amb els següents protagonistes: Peyu, Maria Nicolau, Anna Maria Andevert, Sergi Saladié, Gemma Barbany i Amadeu Barbany (Iaios), Isabel Salamaña, Marta Lloret i Gemma Casal.

PRIMER CAPÍTOL

Es tracta del primer pòdcast del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, que gira al voltant d’una generació que treballa per fer un món millor i més sostenible. La Generació RE no té edat, ni procedència, és aquella que té una actitud amb voluntat de canvi, de millorar, d’impactar a la societat en positiu i amb responsabilitat.

El pòdcast va ser produït l’any passat coincidint amb l’anterior exposició temporal del museu, que duia el mateix nom, i el va desenvolupar l’equip format per Arnau Martínez, Albert Grinyó i Roger Òdena i amb la veu en off de Sergi Civit, tots ells vinculats a l’Espluga i l’emissora municipal.