Durant Festa Major es va celebrar el III Memorial Joan Amigó d’escacs, un torneig de partides ràpides que enguany va batre rècord amb 66 inscrits, en comparació als 22 apuntats el primer any de torneig.

La majoria van ser locals amb un total de 18 jugadors/es, també els altres clubs de la Conca com el Montblanc amb 11 jugadors/es i el Santa Coloma amb 8 jugadors van fer les majors aportacions. També van participar altres poblacions com Cerap, Riudoms, Sant Quirze del Vallès, Reus, Tarragona, Constantí, Vic, Gandesa, Hospitalet de l’Infant, Valls, Lleida i fins i tot Alcalà de Henares.

El guanyador del torneig amb 7,5 punts va ser Josep Oms de Lleida, el van acompanyar al podi, Jordi Amigó amb 7 punts, jugador de l’Espluga que juga al Santa Coloma i tercer Aaron Alfonso del CE Tarragona amb 7 punts.

També es van entregar premis per edat a Lola Fernández del CE Espluga com a millor sub8; Henoc Güell del CE Montblanc com a millor sub10; Arnau Trullols del CE Espluga com a millor sub12; Nil Tortajada del Cerap Riudoms com a millor sub14; Miquel Mas del CE Espluga com a millor sub16 i un accèssit al millor espluguí classificat que va ser per Eduard Trullols.