L’equip de govern de Vimbodí i Poblet quedarà format aquesta legislatura per tots els membres del consistori, és a dir, equip de govern i oposició han unit forces per treballar de forma conjunta. Aquest seria el primer cop en la història del municipi que es fa un acord d’aquestes característiques.

ÀUDIO: L’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela, explica el procés de negociació

Durant el ple d’organització d’aquest dijous 13 de juliol, l’alcalde del municipi, Joan Canela, va delegar les competències de les diferents regidories. Del grup de Vimbodí i Poblet, Som-hi: Rosa Albes assumirà les competències de Turisme, Comunicació, Ensenyament, Participació Ciutadana i Igualtat; Gerard Cava, les regidories de Serveis, Cementiri, Medi Ambient, Camins, Comerç i Joventut i Youssef Bouchadour estarà a càrrec d’Urbanisme, Obres, Mobiliari urbà, Cultura i Festes.

Els membres d’Esquerra es faran càrrec d’Habitatge en el cas de Ramon Maria Caixal, Esports per Mariona Pou, amb assistència a la regidoria de Joventut i Salut i Benestar per Glòria Boqué, amb assistència a la regidoria d’Igualtat. Pel que fa a Festes i Cultura es vol crear una comissió oberta amb membres dels dos grups i veïns de totes les edats per prendre decisions de forma conjunta.

ÀUDIO: El cap de llista d’ERC a Vimbodí i Poblet, Ramon Maria Caixal, detalla les regidories que assumirà el seu partit

En un futur i al llarg d’aquest mandat no es descarta que les regidories puguin variar i Esquerra pugui augmentar la seva participació fent-se càrrec d’altres apartats del cartipàs.