Del 17 al 22 de juliol Sarral gaudirà d’una nova edició del ‘Saüqueja’, la setmana de la joventut, amb activitats de caràcter lúdic, esportiu i gastronòmic.

Les activitats arrenquen dilluns 17 amb la presentació de la setmana de la joventut a 2/4 de 8 del vespre a la plaça del mercat. Seguidament està previst el bingo jove. Dimarts 18 de juliol a les 12 del migdia es donarà el tret de sortida al joc de la pastanaga, una versió del joc de l’assassí que és tot un clàssic. A la tarda s’han previst dues activitats esportives a les 7 a la plaça del mercat Zumba i de 14 a 9 al pavelló municipal, 3×3 de bàsquet.

Dimecres a les 10 de la nit al bar de la piscina, nit de monòlegs amb Eloi Güell. Actor i guionista televisiu ha treballat a RAC1, a la companyia El Terrat, a la Paramount Comedy Barcelona i també ha estat presentador del Canal Català. L’espectacle serà amb taquilla inversa.

Dijous a la tarda s’ha previst la trobada de futbol femení, el torneig de globus amb l’actuació de DJ Ivan i el taller de sardanes. Divendres 21 de juliol, de 2/4 de 8 a les 11 de la nit a la plaça del padreny, tarda de vins i música amb l’actuació de Muntsa i la Carla i participació de la cooperativa vitivinícola i la xurreria de Sarral. La setmana jove finalitzarà dissabte 22 de juliol amb la fideuada popular.