Aquest cap de setmana la Urbanització Carreras ha celebrat les seves tradicionals festes i ho ha fet amb algunes novetats: d’una banda, s’ha escurçat a dues jornades la celebració, eliminant les activitats de divendres per falta de participació en anteriors edicions. D’altra banda, es va anul·lar la tradicional festa de l’escuma a causa de la sequera, substituint-la per inflables infantils i juvenils.

L’acte central de les festes, el sopar popular, va superar totes les expectatives amb 300 persones participants, 100 més que la darrera edició. Això es deu, principalment, a l’actuació el grup de ball de l’Associació de Veïns de la Urbanització Carreras (AVUC) a càrrec de Joana Casanoves, que va fer augmentar el nombre de comensals. La jornada de dissabte va finalitzar amb el concert del grup musical Velvet. Els actes van cloure el diumenge amb festa infantil amb inflables i un vermut musical per tots els assistents.

ÀUDIO: El president de la urbanització Carreras, Marc Anglès, detalla el perquè de l’augment de participants

Una altra de les novetats d’enguany era el canvi d’ubicació, traslladant la festa a l’esplanada situada al final de la Rambla President Lluís Companys.