Durant els tres primers mesos de l’any 2023 es van comptabilitzar més de 2.000 usuaris al transport públic de la Conca de Barberà, el que representa un augment del 56% en comparació amb el mateix trimestre de l’any passat.

El servei que ha sofert major increment aquest primer trimestre ha estat Sta. Coloma de Queralt – Les Piles-Rocafort de Queralt – Sarral -Pira – La Guàrdia dels Prats – Montblanc amb un 42% respecte al primer trimestre de l’any anterior. La línia 4 Belltall – Solivella – Blancafort – La Guàrdia dels Prats – Montblanc ha tingut un increment del 44% respecte al primer trimestre de l’any anterior.

Pel que fa a la línia Rojals – Montblanc i Prenafeta – Montblanc no es pot tenir en compte en la comparativa, ja que durant el primer trimestre de l’any 2022 no es realitzava i la línia 2 Lilla – Vilaverd – Montblanc tampoc es pot tenir en compte, perquè durant el primer trimestre de l’any passat, el servei només es duia a terme els divendres.