El proper dimarts 30 de maig a les 6 de la tarda a l’Auditori Carulla Font es realitzarà la xerrada ‘Conviure amb adolescents… amb serenitat’ a càrrec d’Alba Castellví i Miquel. És una conferència amb idees pràctiques per fer més educativa la relació amb els i les adolescents i més agradable la convivència a casa.

La xerrada té com a objectiu dotar les famílies d’eines per, entre altres coses, mantenir l’autoritat, educar per a la responsabilitat, acompanyar els fills i les filles en la recerca dels propis objectius i conviure-hi en pau quan són adolescents és una funció que tota societat hauria de poder fer.

Alba Castellví és educadora, sociòloga i mediadora. La seva principal ocupació és l’orientació de famílies que tenen inquietuds educatives i també l’assessorament de docents que volen eines per donar respostes millors a les necessitats d’infants i adolescents.